TAPETSERING

VI TAPETSERAR ÅT DIG.

Tapeter är ett mycket populärt alternativ till målade väggar och ger obegränsat med kreativa möjligheter.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av tapetseringsarbeten och utför både våtrumstapetsering, renoveringstapetsering, fototapetsering och fondtapetsering.

Vi åtar oss större och mindre uppdrag och arbetar med såväl bostäder som kontor och offentliga miljöer. Det finns oändliga möjligheter när det gäller design och vi på Lars Lindgren Måleri finns till hands för att ge dig råd och hjälpa dig att välja rätt tapet. Vi finns med hela vägen från offert till färdigställt arbete och vi arbetar alltid utifrån dina önskemål och behov för att ge dig exakt det resultat du vill ha. För att få ett bra resultat krävs det ett bra förarbete samt rätt verktyg och material. Vi arbetar med de främsta leverantörerna och producenterna och använder därför endast de bästa produkterna. Det här tillsammans med vår långa erfarenhet gör oss till ett utmärkt val för dig. Att göra det här arbetet själv kan vara kladdigt och svårt och ofta tar tapetseringen mycket tid i anspråk. Anlitar du oss får du arbetet gjort snabbt och effektivt med ett oklanderligt resultat och du behöver aldrig oroa dig för bubblor eller tapeter som släpper från väggen.
TAPETSERING I STOCKHOLM MED OMNEJD.

Efter våra många år i branschen har vi god kunskap och kännedom om alla typer av tapetseringsarbeten. Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholms län och du kan anlita oss om du bor i såväl Bromma och Sundbyberg som Järfälla och Täby.

Vi arbetar både i innerstaden och i områden längre ut och var du än finns kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med alla typer av rum och gör allt från tapetsering i badrum till att sätta upp fototapeter. Självklart arbetar vi bara med de allra bästa leverantörerna för att få bästa möjliga material och högsta kvalitet på det färdiga resultatet. Våra duktiga målare jobbar ofta i Upplands Väsby och på Ekerö och Lidingö och om du bor i dessa områden ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi åker över hela regionen för att utföra tapetseringsarbeten och vi kan bistå dig i dina planer och projekt. Våra kunder är vår högsta prioritet och därför kan du som kund alltid vara säker på att vi utgår från just dina önskemål och behov. Bor du i Djursholm, Sollentuna och Vallentuna kommer vi

gärna och hjälper dig med just din tapetsering.
Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri