FOTOTAPETSERING

VI TAPETSERAR DINA FOTOTAPETER

 

Fototapetsering är ett enkelt sätt att göra ett rum roligt och personligt och det passar lika bra hemma som på

kontoret eller på läkarmottagningen. Vi hjälper till med uppsättning av tapeter och åtar oss både större och mindre projekt.

Det går att välja bland färdiga motiv men det är också vanligt att trycka upp ett helt eget foto för att få sina egna minnen och favoritstunder på väggarna. Det går att få allt från härliga naturbilder, stadssiluetter med en modern och urban känsla, serie- och sagofigurer som passar perfekt till barnrummet till helt egna bilder från semestern, julen eller något annat tillfälle som betyder

mycket. Allt är möjligt med fototapeter och vi hjälper dig att få ett perfekt resultat både när det gäller kvalitet och att uppfylla dina önskemål. Den här typen av tapeter kräver mönsterpassning något vi är mycket vana vid och vi kan därför snabbt sätta upp tapeterna med ett oklanderligt resultat. Vi erbjuder alltid ett arbete av hög kvalitet och med lång hållbarhet så att du kan njuta av din

personliga stil och dina minnen länge.

 

 

 

FOTOTAPETER I STOCKHOLM MED OMNEJD.

Fototapetsering är ett mycket populärt alternativ till traditionella tapeter och vi erbjuder den här tjänsten i hela Stockholmsområdet. Vi arbetar ofta i Sundbyberg, Upplands Väsby, Vallentuna och Täby. Till oss kan du vända dig om du behöver hjälp med tapetsering och vill att arbetet ska vara utfört på ett professionellt sätt med ett strålande resultat. Vi har lång erfarenhet av den här typen av arbete och vi arbetar alltid med de bästa och effektivaste metoderna. Vi använder högkvalitativt material för att kunna leverera väl utförda arbeten som våra kunder blir nöjda med.

 

 

Det spelar ingen roll om du bor i innerstaden eller i Djursholm, Bromma, Sollentuna och Järfälla, våra målare kan alltid bistå dig med att sätta upp dina fototapeter. Vi arbetar dessutom på Ekerö och Lidingö och hjälper dig oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Vårt viktigaste mål är att våra kunder blir nöjda. Det är en av anledningarna till att vi alltid utgår från dina önskemål. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag och hjälper dig var i Stockholm du än befinner dig.

 

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri