FÖNSTERRENOVERING

VI RENOVERAR DINA FÖNSTER

För att ett hus ska se vackert och fräscht ut behöver fasaden vara i gott skick.

Det inkluderar även alla fönster som är precis lika viktiga att underhålla som resten av huset.

De utsätts ständigt för påfrestningar av väder och vind och eftersom de ofta är gjorda i trä är de extra känsliga för fukt.

Regelbundet underhåll är ett måste och missar man detta kan man behöva göra en grundlig fönsterrenovering.

Vi på Lars Lindgren Måleri gör ofta fönsterrenoveringar och har utfört detta jobb i många år. Därför kan vi på ett enkelt och effektivt sätt renovera dina fönster så att de blir som nya igen. Det är många delar som måste undersökas och ses över och det är ett pillrigt och omfattande arbete som tar tid. Bara att skrapa färg, slipa, grundmåla och måla igen tar lång tid om man är ovan.

 

Låter du oss göra jobbet blir det klart i en handvändning och du får ett fantastiskt resultat som håller i många år. Utöver allt det här är det dessutom ett billigare och mer miljövänligt alternativ än att köpa helt nya fönster.

 

FÖNSTERRENOVERING I STOCKHOLM MED OMNEJD.

 

Vi utför fönsterrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vi arbetar både i innerstaden och i områden längre ut, till exempel Järfälla, Upplands Väsby och Vallentuna. Fönster utsätts för mycket stora påfrestningar och de kräver därför regelbundet underhåll för att till exempel röta ska undvikas. Eftersom vi arbetar över hela länet har vi alltid någon redo för att bistå dig med renoveringen av dina fönster, om du bor såväl på Ekerö och Lidingö som i Sundbyberg. Detta

arbete kräver kunskap och vana och det har vi fått genom vår långa tid i den här branschen.

 

 

 Vi använder alltid produkter från de ledande producenterna och utvecklar ständigt våra arbetsmetoder och tekniker.

 

Vi utför ofta uppdrag i Djursholm, Sollentuna, Bromma och Täby.

Vårt mål är nöjda kunder och vi utgår alltid från era idéer och behov. Som kund hos oss kan du lita på att vi prioriterar dina önskemål så att du kan njuta av resultatet i många år framöver. Var i länet du än bor kan du vara säker på att vi utför dina fönsterrenoveringar med ett bra resultat som håller länge.

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri