MÅLNING

VI MÅLAR ÅT DIG.

Vi på Lars Lindgren Måleri har över 20 års erfarenhet av målning. Vi kan hjälpa dig med alla typer av

måleriarbeten och levererar alltid ett hållbart resultat.

 Oavsett om det gäller invändig eller utvändig målning har vi rätt kompetens för att ge dig en perfekt slutprodukt. Vi arbetar med fasadmålning, fönstermålning, takmålning, väggmålning och golvmålning och utför både större och mindre arbeten åt såväl privatpersoner som företag. När det är dags för förändring, uppfräschning eller att måla helt nya ytor, hemma eller på kontoret, är du välkommen till oss.

 

Vi hjälper till med allt från val av färg för att ta fram utrymmets bästa sidor till att noggrant utföra grundarbete och målning.

För att garantera ett resultat av hög kvalitet använder vi oss bara av de ledande producenterna och leverantörerna av verktyg och material. Att måla kan vara svårare än det ser ut och det krävs mycket grundarbete innan den slutliga färgen kan appliceras.

Allt detta tar tid så låt oss sköta jobbet så blir det fackmannamässigt utfört och går snabbt. Vårt ledord är kvalitet och vårt mål att uppfylla dina önskemål och ge dig nymålade ytor som du kan njuta av i många år framöver.

 

 

DIN LOKALA MÅLARE I STOCKHOLM MED OMNEJD.

Var du än bor i Stockholm kan vi hjälpa dig med alla typer av måleriarbeten. Vi hjälper dig med precis de tjänster du har behov av, oavsett om du bor i till exempel Upplands Väsby, Vallentuna, Djursholm eller Bromma. Vi tar oss an jobb från både företag och privatpersoner och jobbar med såväl kontor som lägenheter och villor, till exempel i Sollentuna och Järfälla. Vi erbjuder allt från väggmålning till fasadmålning och vi kan hjälpa dig med alla dina behov inom målning. Våra målare har lång erfarenhet och de har därför samlat på sig mycket bred kompetens inom alla de tjänster vi erbjuder.

Arbetsmetoderna vi använder är säkra, effektiva och garanterar ett bra resultat som håller länge. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder och som kund hos oss kan du alltid vara säker på att dina önskningar är högsta prioritet för oss. Vi jobbar även på Lidingö och Ekerö och i Täby och Sundbyberg. Vare sig du behöver hjälp med att måla fönster eller tak och om du bor i innerstaden eller något av Stockholmsregionens ytterområden kan vi hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig till oss.

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri