GOLVMÅLNING

VI MÅLAR DINA GOLV

 

Det finns många fördelar med att måla sina golv och oavsett om det gäller ommålning eller nymålning kan vi hjälpa dig.

Golvmålning är ett kostnadseffektivt sätt att skydda sina golv från slitage och samtidigt öka livslängden.

Det kan dessutom göra utrymmet ljusare och ge väldigt personliga rum beroende på färgval. Det vanligaste valet på golvfärg är ljusa kulörer men det finns många andra färger att välja mellan och även olika mönster man kan ha. Vi hjälper dig med både val av kulör och färgtyp beroende på vilket material som ska målas.

Olika underlag kräver olika behandling och trä som är ett levande material och sväller och krymper kräver särskild behandling. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi exakt vilka produkter vi ska använda och vi arbetar bara med de bästa verktygen och produkterna som finns tillgängliga. Det gör att vi alltid utför

ett korrekt arbete som skyddar golven samtidigt som de blir otroligt vackra. Vi Sköter allt från slipning av golvet till den slutliga målningen och levererar alltid ett arbete av hög kvalitet som håller länge.

GOLVMÅLNING I STOCKHOLM MED OMNEJD

Var du än bor i Stockholm kan vi hjälpa dig med din golvmålning. Vi har målare med lång erfarenhet som arbetar över hela länet. Vi utför uppdrag i bland annat Djursholm, Järfälla, Upplands Väsby och Bromma, så tveka inte att höra av dig till oss om du bor i de här områdena. Vi jobbar alltid för att leverera arbeten av högsta kvalitet. Därför är det extra viktigt för oss med förtroende mellan oss och våra kunder. Oavsett om du bor på Ekerö, Lidingö eller i Sollentuna

vill vi att du ska känna dig bekväm med det arbete vi utför och vara

 

nöjd med resultatet. Vi arbetar endast med de bästa materialen för att försäkra oss om ett bra resultat där dina golv både tål slitage och ser vackra och inbjudande ut. Om du behöver måla dina golv och du bor till exempel i Täby, Vallentuna och Sundbyberg ska du absolut höra av dig till oss. Vi har rätt personal med rätt erfarenhet för att få dina golv att kännas som nya.

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri