FASADMÅLNING

VI MÅLAR DIN FASAD

 

Utvändig målning och fasadmålning är stora projekt som tar mycket tid.

För att hålla fasaden i gott skick är det viktigt att den här typen av underhåll sker regelbundet.

Vi på Lars Lindgren Måleri har lång erfarenhet av fasadmålning och kan hjälpa dig oavsett vilket material och underlag som ska målas.

Vi är vana vid att arbeta med såväl sten och betong som trä och tegel och vet vilken sorts färg som är bäst lämpad för alla typer av underlag.

Det allra viktigaste vid fasadmålning är förberedelserna och grund-arbetet och det är även detta arbete som tar längst tid. Med vår erfarenhet kan vi på ett effektivt sätt göra ett utmärkt grundarbete som gör att den slutliga färgen håller bra och ser ren, ny och fräsch ut länge.

 

Anlitar du oss kan du vara säker på att resultatet blir bra och att hela arbetsprocessen går snabbt.

FASADMÅLNING I STOCKHOLM MED OMNEJD.

Vi arbetar med fasadmålning i hela Stockholmsregionen och hjälper gärna dig som bor här med detta arbete. Våra duktiga målare är vana vid att åka över hela länet för att utföra våra tjänster och vi kan därför sköta din målning var du än bor. Till exempel arbetar vi i Djursholm, Sollentuna, Täby och Bromma. Vi använder alltid högkvalitativa material vilket ger ett fantastiskt resultat som håller länge. Vi har målat fasader i såväl Vallentuna och Sundbyberg som Järfälla och Upplands Väsby och vi anpassar oss efter hur du som bor här vill att ditt hem ska se ut.

 Självklart jobbar vi även på Ekerö och Lidingö. Fasadmålning kräver goda kunskaper och vi är vana vid att arbeta med olika underlag, som exempelvis sten och trä, så var i Stockholmsområdet du än bor kan vi ge dig ett snyggt och hållbart resultat. Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd och därför utgår vi från dina önskemål, behov och idéer. Tveka inte att höra av dig till oss om du bor i eller omkring Stockholm och behöver hjälp med att måla din fasad.

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri