FÖNSTERMÅLNING

VI MÅLAR DINA FÖNSTER

 

Fönster hör till de delar av ett hus som utsätts allra mest för påfrestningar.

De får utstå mycket slitage och påverkas av väder, vind och de temperaturskillnader som uppstår under årets olika årstider.

Många fönster är gjorda av trä och för att skyddas från fukt och röta behöver de målas om med jämna mellanrum, något du alltid kan få hjälp med av oss på Lars Lindgren Måleri. Vi har lång erfarenhet av fönstermålning och fixar snabbt och enkelt fönster som håller i många år. Att skrapa, slipa, måla och kitta kan ta lång tid om man är ovan och det finns risk att fukt kommer in i fogarna om arbetet inte utförs korrekt. Med vår expertis kan vi säkerställa att träet kommer att skyddas från fukt tack vare rätt material och färg och ett utmärkt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med din fönstermålning. Vi vet vad som krävs för att leverera hållbart och bra arbete.
FÖNSTERMÅLNING I STOCKHOLM MED OMNEJD

Vi erbjuder vår tjänst fönstermålning i hela Stockholmsområdet.

Vi finns både i Stockholms innerstad och i områden längre ut, till exempel Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby och Täby.

Vare sig du bor där eller i exempelvis Sundbyberg, Bromma och Djursholm kan vi hjälpa dig att få vackra och stilrena

fönster. Våra erfarna målare jobbar för att ge ett perfekt resultat och vi utgår alltid från våra kunders önskemål. Om dina fönster behöver en uppfräschning ska du kontakta oss så fixar vi dem från grunden

 

till den sista finishen. Om färgen på dina fönster flagnar eller trät har

blivit dåligt och du bor i Järfälla, Ekerö och Lidingö har vi rätt personal med rätt erfarenhet för att måla om fönstren så att de blir som nya igen. Vi arbetar över hela regionen och skräddarsyr våra tjänster precis efter dina behov. Med vår erfarenhet, våra högkvalitativa material och våra smidiga och effektiva arbetsmetoder ger vi dig enkelt nymålade fönster av hög kvalitet och med lång hållbarhet. Tveka därför inte att kontakta oss oavsett vilken del av Stockholm du bor i.

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri