TJÄNSTER

TJÄNSTER VI ERBJUDER

Vi på Lars Lindgren Målerifirma åtar oss alla typer av uppdrag av tjänster inom yrket, såsom in- och utvändig målning av hus och hem, tapetsering,

renovering, nyproduktion, butiksmålning, trapphusmålning, fönsterrenovering och lackering av allt från köksluckor till möbler, med mera.

 

Vi har alltså en mycket bred kompetens, bland annat på grund av vår långa erfarenhet i branschen kombinerat med ett stort intresse för praktiskt och kreativt arbete. Denna långa erfarenhet innebär också att vi har valt att bara arbeta med ledande leverantörer vad gäller material och verktyg.

Detta gör vi för att aldrig behöva tumma på kvalité eller miljö och för att försäkra oss om att våra kunder blir nöjda vid varje uppdrag vi tar oss an.

 

Vi jobbar enligt premissen att eftersom varje kund har särskilda önskemål och idéer så är också varje projekt unikt och ställer olika krav på upplägg och flexibilitet, och det är vårat jobb att se till att varje unikt projekt möter och överstiger kundens förväntan. Genom att vända er till oss kan ni därmed vara säkra på att ni får just det ni eftersöker och att kvaliteten blir hög och resultatet hållbart. Om ni är intresserade av ytterligare tjänster som inte nämndes ovan, är det alltså bara att höra av sig så att vi kan skräddarsy just den tjänst ni är intresserad av.

 

Vid mer komplexa och avancerade jobb tar vi vid behov hjälp av besiktningsman och tekniker från vår färgleverantör Alcro, detta för att säkerställa att rätt material används på rätt yta.

 

 

Genom åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät genom hela hantverkskåren med byggare, elektriker, plattsättare, rörmokare, golvläggare med flera, som vi har ett nära samarbete med. Detta gör att vi också kan ta oss an större och mer omfattande uppdrag som även innefattar arbeten utöver måleri, såsom golvläggning, bygg, el och VVS (det vill säga

värme, ventilation och sanitet) med mera.

 

Självklart tillämpar vi ROT-avdrag om så önskas och om uppdraget innefattas av avdragsgiltiga tjänster.

 

Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt besök för offertunderlag, där vi tillsammans går igenom vad som skall göras och hur vi går tillväga. Genom att bli kund hos oss och använda er av våra tjänster kommer ni kunna slappna av i vetskapen om att ni har lagt över ansvaret för jobbet i händerna på kompetenta hantverkare och att slutresultatet blir klart enligt överenskommen standard och deadline.

 

 

VILL DU ATT

VI KONTAKTAR DIG?

 

Fyll i mejl och telefon nedan och skicka, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 
 
 

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri