OM OSS

NÅGRA ORD OM OSS

 

 

Precis som vi gärna vill veta en hel del om våra kunder för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt,

så vill vi gärna att våra kunder har möjlighet att lära sig ett och annat om oss!

Detta för att vi anser att det ökar förtroendet och bekvämligheten under arbetets gång, vilket leder

till ett bättre slutresultat för er som kund.

Lars Lindgren Måleri grundades 1994 av just Lars Lindgren,

som varit verksam i branschen sedan 1983.

När företaget grundades låg fokus på produktionsmåleri och lagbas på storbyggen. Idag har Lars Lindgrens Måleri, efter många år i branschen, förvärvat gedigen erfarenhet och breddat kompetensen inom måleri. Vi som jobbar på företaget är inte bara erfarna inom måleri och angränsande arbeten, utan har också ett stort intresse av det arbete vi utför.

 

Förutom att erbjuda till exempel in- och utvändig målning av hus och hem, tapetsering, renovering, nyproduktion, butiksmålning, trapphus-målning, fönsterrenovering och lackering av allt från köksluckor till möbler, är vi alltid intresserade av att ytterligare utöka våra kunskaper och färdigheter.

 

Tack vare nära kontakter och samarbeten med elektriker, rörmokare och golvläggare med flera, kan vi också erbjuda uppdrag inom bland annat golvläggning, el och vvs. byggare, elektriker, plattsättare, rörmokare, golvläggare och så vidare, och vid behov använder vi oss av besiktningsman och tekniker för att försäkra oss om kvaliteten.

 

Detta arbetssätt och kontaktnät har vi kunnat bygga upp under åren i branschen genom de uppdrag vi har utfört för våra kunder. Vi har alltså insett att allt eftersom vi möter nya kunder och skräddarsyr våra tjänster enligt deras önskemål ger det oss en möjlighet att bygga vidare på den långa erfarenhet vi har.

 

Vi önskar och hoppas att det innebär att vi i framtiden kan erbjuda våra kunder ännu fler tjänster! Varje kund vi har ses därmed som en möjlighet för företaget att utvecklas vidare.

 

 

Lars Lindgren Måleri har högsta möjlig kreditbetyg som enskild firma, nämligenbetäckningen AA. Vi är även med i SMS, Svenska Målarmästare Förening, och givetvis är vi fullt försäkrade.

 

Företaget är ett litet personligt företag med stora resurser och ett stort hjärta för hög kvalité i branschen. Vår vision är att våra kunder och samarbetspartners ska känna sig trygga med oss, att leverera väl utförda arbeten med högsta finish, allt enligt tidsplan och på ett professionellt sätt, vilket vi önskar ska resultera i återkommande samarbeten.

 

Vi är företaget som håller vad vi lovar! Förutom att hålla vad vi lovar så är kvalitet ett av våra nyckelord. Kvaliteten försäkras genom att vi bara arbetar med ledande producenter och leverantörer av byggmaterial och verktyg. Alla de överväganden vi har gjort under företagets livstid och de beslut som har tagits vad gäller användning av material och arbetsmetoder, har gjorts utgående från vad som är bäst för kunderna.

 

Vi önskar att slutresultatet blir att våra kunder med stor tilltro och entusiasm ska känna sig trygga i att överlåta arbetet i våra händer och att de ska kunna njuta av resultatet av vårt arbete i många år framöver.

VILL DU ATT

VI KONTAKTAR DIG?

 

Fyll i mejl och telefon nedan och skicka, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 
 
 

Kontor: 08-65 17 115

Mobil: 070-865 17 80

lars@larslindgrenmaleri.se

 

Medlem i SMS, Svenska Målarmästare Förening

NOGGRANT KVALITETSARBETE

© Copyright Lars Lindgren Måleri